top of page

BRİKET Kömürü

%100 doğal (kimyasal içermez)

• Yanarken kıvılcım çıkarmaz

• Kokusuz (sigara içmez)

•Sert tropikal ağaçtan yapılmıştır.

•Kalite

•8,000 – 9,000 kalori/kg

•Nem %5 (üretim sırasında su ilavesi yapılmaz)

• Çok uzun yanma süresi

endonezya,rusya briket kömürü
BRİKET Kömürü

Uçucu madde içeriği düşük olduğundan uzun süreli yanma sağlanır.

Yüksek düzeyde bağlı karbon, diğer kömürlere kıyasla daha ekonomik ve verimli yanmasını sağlar.

Kül miktarı küçüktür, orijinal ağırlığın %5'inden azdır.

Sadece presleme kuvveti kullanılarak %100 doğal ağaç yongalarından yapılmıştır ve kimyasal içermez.

Yanma bitene kadar yüksek sıcaklığı korur.

Yanarken kesinlikle kıvılcım, parlama veya alev yoktur. Bu özelliği sayesinde pişirme alanını kirletmez ve tehlike oluşturmaz.

Yandığında duman, is ve koku yapmaz. Böylece havayı kirletmeden ve çevrenizi rahatsız etmeden keyifli bir barbekü yapabilirsiniz. Ayrıca aşçının kendi sağlığına da zarar vermez.

Diğer kömürlere göre en uzun yanma süresine sahiptir. Ortalama 5 saat sürekli yanar ve yanmaya başladıktan sonra özel bir dikkat gerektirmez.

Yakma şekli diğer kömürlere benzer. Ancak yanan çıranın briket kömürünün ortasına dik olarak yerleştirilerek yakılması tercih edilmelidir. Pişirme işlemi bittikten sonra kalan kömürü suyla söndürüp tekrar kullanabilirsiniz.

Külleme tamamlandığında çok daha uzun süre yanma sağlanır.

Uluslararası Hava Kalitesi Ajansı tarafından onaylanmıştır.

Tam anlamıyla ızgara keyfi için gerekli olan iki önemli faktör vardır. Bunlardan biri eğlenceli barbekü partileri için bir grup arkadaş ve tabii ki unutulmaz bir tat için yüksek kaliteli bir kömür, çünkü iyi bir kömür, lezzetli bir barbekü için gereksinimler listesinde her zaman ilk sırada gelir. Yüksek kaliteli kömür, lezzetli barbekü partileri sağlar.



briket odun kömürü
Briket kömürü

Izgara yaparken lezzet ne kadar önemliyse, o lezzeti ekonomik olarak korumak da o kadar önemlidir. Kömür fiyatları seçilen çeşide göre değişmektedir. Ayrıca markaya göre de değişir. Bu açıdan bakıldığında briket kömürü fiyatları rakiplerine göre çok daha uygun ve ekonomik olabilmektedir.

 


bottom of page